5 remedii de la Harvard pentru calmarea acasă a sciaticii

Meditație, relaxare      Foto: Pixabay
Un medicament împotriva durerii, eliberat fără rețetă, mișcare ași folosirea compreselor reci sau calde sunt câteva recomandări calmarea durerii provocare de sciatică.

Medicii Toni Golen și Hope Ricciotti, editor-șefi ai Harvard Women's Health Watch, recomandă cinci remedii prin care se poate calma durerea provocată de sciatica. Această afecțiune apare ”când unul dintre cei doi nervi sciatici din corpul tău, care trec de la spate până la degetele de la picioare, este comprimat sau iritat. Cel mai adesea problema este declanșată de o ruptură de disc sau de artrită la nivelul coloanei vertebrale inferioare”, notează ei pe Harvard Medical School.

Recomandările vin ca urmare a unei întrebări adresate de cititorii Harvard Women's Health Watch. Ei sfătuiesc luarea unui medicament antiinflamator, fără prescripție medicală, folosirea compreselor calde sau rec – reduc inflamația nervilor și relaxează, schimbarea posturii, mișcarea, exercițiile de întindere sau chiar practicarea de yoga.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel