A doua etapă de vaccinare, mai complicată decât prima. Răzvan Cherecheș: ar trebui dublat numărul de vaccinări zilnice

Profesorul Răzvan Cherecheș de la UBB susține că a doua etapă de vaccinare împotriva COVID a fost lansată fără să fie pregătită. 

Expertul Răzvan Cherecheș consideră că a doua etapă de vaccinare din campania națională împotriva COVID a fost nepregătită.

”A fost foarte bine că s-a vaccinat președintele, a dat un exemplu pentru toată țara, a produs un răspuns corespunzător, dar partea de logistică, de programare încă nu e pregătită. (...) Etapa a doua va fi semnificativ mai complicată decât prima etapă. (...) În etapa a doua avem de-a face cu o populație care trebuie să se programeze, trebuie să se deplaseze până acolo, o parte de logistică. Vom avea în fiecare centru de vaccinare resturi care vor rămâne la finalul fiecărei zile și care trebuie administrate, trebuie dezvoltat un plan pentru asta. Ritmul trebuie crescut semnificativ, adică ar trebui să dublăm numărul de vaccinări zilnice”, a mai spus Răzvan Cherecheș, citat de B1TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel