Acad prof dr Irinel Popescu, avertisment dur: „Am ajuns într-un moment critic”. Ce trebuie făcut

Academician dr Irinel Popescu
EXCLUSIV
Acad prof dr Irinel Popescu, realizatorul emisiunii Academia de Sănătate de la DC News și DC Medical, a lansat un avertisment: „Am ajuns într-un moment critic”, atât la nivelul populației cât și în sistemul sanitar, și lucrurile nu pot continua așa. 

Situația explozivă din ultimele săptămâni de la nivel național l-a determinat pe academicianul prof dr Irinel Popescu să lanseze un avertisment la emisiunea Academia de Sănătate pe care o realizează EXCLUSIV  la DC News și DC Medical. 

„Am ajuns într-un moment critic, într-un moment în care lucrurile pot degenera, capacitățile sistemului de sănătate pot fi depășite. Starea psihologică, atât a populației, cât și a corpului medical, pare din ce în ce mai sub stres. Cred că e nevoie de o mobilizare maximă și mai ales de o coeziune maximă în acest moment în care populație și medici, și asistente medicale, și toți cei care lucrează în spitale și în celelalte unități sanitare, trebuie să încerce să depășească împreună un moment critic”, a spus realizatorul emisiunii Academia de Sănătate, acad prof dr Irinel Popescu. 

Ce se întâmplă în transplantul românesc în contextul pandemiei de COVID-19, aflați din video: 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel