Academia de Sănătate: Pandemia de COVID-19, date la zi. Prof dr Maria Dorobanțu, invitat special

Prof dr Maria Dorobanțu. Foto: DC Medical
  LIVE
Ultimele informații despre pandemia de COVID-19 și problemele pacienților cu afecțiuni cardiace, subiectele principale ale emisiunii Academia de Sănătate, realizată de academicianul dr Irinel Popescu, ediția specială de astăzi, de la ora 18.00.

O nouă ediție specială a emisiunii Academia de Sănătate. Academicianul dr Irinel Popescu va detalia, astăzi, ultimele noutăți din lupta contra pandemiei de coronavirus și COVID-19, pentru ca apoi, invitata sa, prof dr Maria Dorobanțu, să detalieze cazul particular al pacienților cu afecțiuni cardiace.

Prof dr Maria Dorobanțu este membru al Academiei de Științe Medicale, profesor de Cardiologie și Medicină Internă la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila" din București, șeful Clinicii de Cardiologie de la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din Capitală, fondator și președinte al Societății Române de Hipertensiune și Doctor Honoris Causa la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș" din Arad.

Emisiunea va fi transmisă simultan, astăzi, 23 aprilie, de la ora 18.00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical, și retransmisă luni, 27 aprilie, de la ora 11.00, în aceleași condiții.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel