Actriță CELEBRĂ rupe tăcerea: Am făcut 20 de cancere de piele

Actriță CELEBRĂ rupe tăcerea: Am făcut 20 de cancere de piele, FOTO unsplash
Ai văzut-o mereu în filme de succes, însă niciodată nu ai știut ce drame ascunde. 

Afinitatea lui Diane Keaton pentru purtarea eșarfelor și pălăriilor nu se referă doar la modă. Stilul ei vestimentar o protejează de a dezolta din nou cancer de piele. 

Cunoscută pentru rolurile din The Family Stone (2005), Father of the Bride (1991), The First Wives Club (1996) sau Annie Hall, stilul personal al lui Keaton este pragmatic și la modă. În plus față de protecția solară, ea folosește pălării și eșarfe pentru a reduce riscul de a fi diagnosticată iar cu cancer de piele. 

Prima oară a avut cancer de piele la 21 de ani 

 

Keaton a avut cancer de piele pentru prima dată la vârsta de 21 de ani. Cancerul de piele este ereditar în familia Keaton, așa că acum este extrem de precaută. Astăzi, actrița nu merge nicăieri fără protecție solară și merge des la medicul dermatolog, pentru a se asigura că totul este în regulă cu pielea ei. 

Keaton nu a „acordat prea multă atenție” protecției solare 

 

În ciuda faptului că a fost tratată pentru cancer de piele la vârsta de 21 de ani, Diane Keaton a spus, într-un interviu din 2015 pentru Los Angeles Times, că nu i-a „acordat prea multă atenție”.  

„Nu am cercetat și nu mi-a păsat cu adevărat și asta a fost o prostie, pentru că m-a pedepsit ca adult.”, a adăugat actrița.

„Mă protejează, ascunde multe păcate”, glumeşte ea. „Defecte, anxietate, chestii de-astea. Nu m-aş simţi niciodată confortabil într-o fustă scurtă sau cu un top fără mâneci, în care să mi se vadă complet braţele. În plus, mi-au plăcut dintotdeauna pălăriile. Pur şi simplu, încadrează bine capul. Şi, pe lângă asta, te protejează de soare. Eu am avut atâtea cancere de piele! Cred că 20, dar am folosit protecție solară.”, a dezvăluit actriţa care a împlinit, pe 5 ianuarie 2021, 75 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cum au fost afectați diabeticii de COVID. Ce s-a aflat abia acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel