Adevărul despre pantofii cu toc: eleganță sau RISC de boală

Pantofi eleganți  FOTO: pexels.com
„Dă-mi pantofii potriviţi şi voi cuceri lumea” - după acest motto se ghidează multe femei care fac o adevărată pasiune pentru pantofi. Iată care sunt riscurile din spatele eleganței.

Să recunoaştem, din punct de vedere vizual, cele mai frumoase perechi de pantofi sunt cele cu tocuri înalte, cât mai înalte. Unele femei chiar adună colecţii de pantofi cu toc, însă nu se pot baza cu adevărat decât pe câteva perechi. Şi totuşi, puţine femei sunt cu într-adevăr fericite atunci când poartă pantofi cu toc înalt, iar şi mai puţine dintre ele ar putea cuceri lumea, căci au dureri de cap. Şi de spate.


Dr. Tarek Nazer, specialist ortopedie și traumatologie, a explicat, în exclusivitate pentru Spectacola, care sunt riscurile de sănătate pentru femeile care poartă pantofi cu toc. 

"Atunci când femeile se încalţă cu tocuri, se schimbă toate punctele ...”

Citște continuarea pe Spectacola.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Dr. Doru Negru
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel