Adeverința de vaccinare împotriva COVID, ce faci dacă ai pierdut-o

Dr Valeriu Gheorghiță. FOTO: DC Medical
Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de imunizare împotriva COVID, a explicat ce au de făcut românii dacă și-au pierdut adeverința de vaccinare.

Medicul infecționist Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de imunizare împotriva COVID, a declarat miercuri, 24 februarie, că acei români care au pierdut adeverința de vaccinare nu pot descărca alta din platformă, ci trebuie să se întoarcă la centrul unde s-au imunizat. ”Platforma de programare este strict pentru a aloca un loc pentru prima doză și doza a doua.

Adeverința se poate printa de la respectivul centru de vaccinare sau direct din Registrul Electronic Național al Vaccinărilor care este gestionat la nivelul Institutului Național de Sănătate Publică”, a precizat medicul Valeriu Gheorghiță, anunță Antena 3.

Circa 830.000 de români s-au imunizat de la debutul campaniei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel