ADMITERE UMF IAȘI: A doua simulare a concursului are loc online

Examenul     FOTO: pexels.com
A doua ediţie din acest an a simulării concursului de admitere la UMF Iaşi va avea loc online. Concursul constă în susţinerea unui test grilă sub forma unui formular online cu întrebări.

Luând în considerare contextul epidemiologic actual, cea de-a doua ediţie a Simulării Concursului de Admitere la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Grigore T. Popa" din Iaşi se va desfăşura online, în weekend-ul 30-31 mai 2020. Înscrierile au loc în perioada 11-24 mai, se arată într-un comunicat remis presei.
"Nu am vrut să renunţăm la acest proiect, pentru că este important să le oferim candidaţilor şansa de a-şi testa cunoştinţele înainte de concursul de admitere, astfel că această sesiune se va desfăşura online. Este cea mai bună soluţie găsită de organizatori şi îi felicit pentru eforturile depuse, iar viitorilor candidaţi le urez succes", a declarat prof. univ. dr. Viorel Scripcariu, rectorul UMF Iaşi.
Aflat la a IX-a ediţie şi înregistrând un număr de peste 1600 de participanţi la ediţia din martie 2020, acest proiect educaţional îşi propune să testeze cunoştinţele candidaţilor şi să-i obişnuiască cu rigorile examenului pe care aceştia îl vor susţine în data de 26 iulie 2020.
Concursul propriu-zis constă în susţinerea unui test grilă sub forma unui formular online cu întrebări concepute şi redactate exclusiv de către cadrele didactice ale Universităţii de Medicină şi Farmacie "Grigore T. Popa" din Iaşi. Timp de 3 ore, candidaţii vor rezolva întrebările de tip complement simplu cu informaţii din toate manualele alternative valabile pentru disciplinele şi clasele de liceu. Taxa de participare este în cuantum de 30 de lei.
Simularea Concursului de Admitere este deschisă pentru toţi elevii ciclului liceal, precum şi pentru alte persoane care doresc să se înscrie la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Grigore T. Popa" din Iaşi care au urmat un ciclu de învăţământ secundar superior (liceu sau colegiu).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel