Adrian Ionel, suspendat de la UNIFARM. Noul director e Ionuț Ionescu

Adrian Ionel, fost director UNIFARM. Foto: DC News
Consiliul de Administrație al UNIFARM i-a suspendat contractul de director general lui Adrian Ionel. Oricum mandatul său se termina pe 14 iulie. UNIFARM are acum un nou director general interimar. 

În cadrul ședinței care a avut loc astăzi, membrii Consiliului de Administrație al CN UNIFARM SA au aprobat constatarea suspendării de drept a contractului de director general al lui Ionel Adrian începând cu data de 23 iunie 2020, dar nu mai târziu de data de 14 iulie 2020, data încetării de drept a mandatului de director general.

Măsura vine în urma Ordonanței procurorilor din cadrul Direcției Naționale Anticorupție de punere în acțiune a urmăririi penale si luarea măsurii controlului judiciar timp de 60 zile, precum și a măsurii complementare de a nu exercita funcția de director general și administrator la CN UNIFARM SA, a anunțat Ministerul Sănătății.

„De asemenea, membrii Consiliului de Administrație au decis numirea d-lui Ionuț Ionescu, în funcția de director general interimar al societății pe o durată de maxim 4 luni, dar nu mai târziu de finalizarea procesului de recrutare pentru postul de director general, în conformitate cu OUG 109/2011”, se mai arată în informare. 

Totodată, în cursul zilei de astăzi, reprezentanții Adunării Generale a Acționarilor au constatat suspendarea de drept a contractului de administrator al dlui Ionel Adrian începând cu data de 26 iunie 2020, până la ridicarea măsurii dispuse de DNA sau de către instanța de judecată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel