Afecțiunile psihiatrice și nefropatiile cronice, provocări în pandemia de COVID-19. Academia de Sănătate

Covid-19
EXCLUSIV
O noua ediție specială a emisiunii Academia de Sănătate, astăzi, de la ora 18.00. Academicianul prof dr Irinel Popescu și invitații săi vor aborda două teme: Afecțiunile psihiatrice și nefropatiile cronice, provocări pentru pacienți în pandemia de COVID-19. 

Ediția de astăzi, de la ora 18.00, a emisiunii Academia de Sănătate, aduce în prim plan provocările pe care le întâmpină pacienții cu afecțiuni psihiatrice și cei cu nefropatii cronice în timpul pandemiei cu noul coronavirus și COVID-19. 

Invitații academicianului prof dr Irinel Popescu vor fi: Prof Dr Prelipceanu Dan, medic primar psihiatru și doctor în medicină; Dr. Klein Christian-Valeriu, doctor în medicină și medic primar nefrolog și Prof dr Liliana Tuță, doctor în medicină și medic primar nefrolog. 

Academicianul Irinel Popescu și invitații săi vor aborda, în principal, două teme de mare actualitate: Afecțiunile psihiatrice și nefropatiile cronice, provocări pentru pacienți în pandemia de COVID-19.

Emisiunea va fi transmisă simultan, de la ora 18.00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical, și va fi reluată, în aceleași condiții, luni, 13 aprilie, de la ora 11.00. 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel