Ai pierdut dovada vaccinării? Iată ce poți face

Vaccin Covid-19. Foto Pexels / Gustavo Fring
Valeriu Gheorghiță a explicat ce pot face românii care și-au pierdut dovada vaccinării, având în vedere că nu o pot descărca a de pe site.    

Valeriu Gheorghiță a explicat ce pot face românii care au pierdut dovada vaccinării. Potrivit lui, nu este posibilă descărcarea acesteia de pe site, însă dacă o persoană se află în această situație, poate să se prezinte din nou la centrul unde au fost imunizată, a declarat coordonatorul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19. 
„Platforma de programare este strict pentru a aloca un loc pentru prima doză și doza a doua. Adeverința se poate printa de la respectivul centru de vaccinare sau direct din Registrul Electronic Național al Vaccinărilor care este gestionat la nivelul Institutului Național de Sănătate Publică”, a spus Valeriu Gheorghiță, potrivit unor surse citate de Digi 24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel