Ajutor financiar pentru familiile victimelor din incendiul de la Matei Balș. DECLARAȚIILE premierului - VIDEO

Institutul Matei Balș. Foto: Crișan Andreescu
Premierul Florin Cîțu a declarat miercuri, 7 februarie, că se vor acorda ajutoare pentru familiile care și-au pierdut rude în incendiul de la Institutul Matei Balș.

Prim-ministrul Florin Cîțu a afirmat că se vor acorda ajutoare financiare familiilor celor care și-au pierdut viața în incendiul de la Matei Balș. Suma care va fi dată unei familii este de 5.000 de lei. 

”A fost aprobată o Hotărâre de Guvern din partea Ministerului Muncii - un lucru pe care l-am făcut și după tragedia de la Piatra Neamț - prin care se propune acordarea de ajutoare de urgență pentru sprijinirea familiilor aparținătoare victimelor incendiului produs la Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș, soldat cu decesul unor bolnavi și cu rănirea altora. Se propune ca familiile celor afectați să beneficieze de un ajutor de urgență în valoare de 5.000 de lei pentru fiecare persoană afectată, suma maximă ce poate fi acordată pentru această intervenție fiind de un milion de lei”, a declarat premierul Florin Cîțu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel