Albert Bourla, Pfizer CEO: „Cred că vaccinul anti COVID va fi gratuit pentru toți americanii”

Mii de persoane au făcut vaccinul Pfizer / BioNTech, care este în faza 3 de studiu clinic. Foto: BioNTech
Într-un interviu pentru The Hill, Albert Bourla, CEO al Pfizer, a explicat că eficacitatea vaccinului produs de compania sa și de BioNTech este de 90% și a spus că el crede că vaccinul va fi gratuit pentru toți americanii. 

„Cred că vaccinul va fi gratuit pentru toți americanii, toate celelalte companii fac la fel. Îl dăm Guvernului la un preț mic așa că cred că toți americanii vor avea acces la el” a spus Albert Bourla, CEO al Pfizer, într-un interviu pentru The Hill, publicat pe Twitter. 

Oficialul a spus că anul acesta am putea avea între 50 de milioane și 1,3 miliarde de doze, la nivel global, din vaccinul produs de Pfizer și BioNTech.  

„Cred că cel mai probabil, bazându-ne pe impact, (vaccinul, n.r.) va avea cel mai mare avans medical din ultimii 100 de ani, dacă vă gândiți la asta. Și este extraordinar că vine într-un moment în care lumea are cea mai mare nevoie de el”, a explicat Albert Bourla. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel