Alimentele de care Lidia Fecioru nu se atinge NICIODATĂ! Cum a slăbit și ce refuză să mănânce

Lidia Fecioru. Foto: Print screen Antena 3
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a slăbit 30 de kilograme ținând o dietă, însă nu ca la carte. Sunt alimente de care nu s-ar atinge sub nicio formă!

După ce a slăbit enorm cu dieta făcută faimoasă de regretatul cântăreț Demis Roussos, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru n-a ținut-o ca la carte, cum s-ar spune. 

„Aveam 40 de ani când am slăbit. Acum am mai pus puțin înapoi, pentru că la 60 de ani de ani nu mi-ar plăcea să fiu chiar slabă, pentru că e foarte important cum te simți tu în pielea ta. (...) Sunt o sedentară (...) Am ajuns de la 90 de kilograme la 60 cu multă voință. (...) Am speculat un regim alimentar, regimul Demis Roussos, e dietă disociată. În regim era așa: 3 zile de proteine animale, 3 zile de proteine vegetale și 3 fructe. Fructele conțin zahăr, iar eu nu am vrut să le mănânc”, a spus bioenergoterapeutul, la Antena3

Ea spune că sunt alimente care nu-i plac și de care nu se atinge nici acum. 

„Nu am mancat pâine, dulciuri, făinoase, cartofi, pe care nu îi mănânc nici acum, acidulate, pe care nu le beau nici acum și fructe. Acum mai mănânc din când în când fructe, dar în perioada de regim n-am mâncat fructe”, a arătat Lidia Fecioru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel