Alina Laufer are gemeni. Primele declarații după ce a născut prematur: Nu voi părăsi spitalul, le spun să LUPTE

FOTO instagram
Alina Laufer a făcut primele declarații, după ce a născut prematur gemeni. 

Alina Laufer a născut, luni dimineața, 15 februarie, prematur, gemeni: fetiță și băiat. Soția fostului ministru Ilan Laufer a ajuns de urgență la spital din cauza unei sângerări periculoase. 

Acum se află în afara oricărui pericol, însă micuții se află la incubator.

"Fetele sunt nerăbdătoare, băiețelul are nevoie de ajutor din partea medicilor. El nu s-a adaptat la mediul extern. Astăzi deja e ceva mai bine. Plutesc, e o minune să-ți vezi copiii luptând pentru viață. Nu voi părăsi spitalul până când ei nu vor fi în siguranță. Nu plec nici bătută acasă, nu am cum să-mi părăsesc puișorii. Jumătate de oră stau alături de ei, le spun să lupte. Când vezi copii prematuri, te înduioșezi, sunt niște mici luptători. Doamna doctor a zis să am răbdare. O să-i scoatem de aici mari și frumoși.", a  declarat Alina Laufer, într-o emisiune TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel