Alte 13 decese de COVID-19. Toate în Spitalul Județean Suceava

Coronavirus
Alte 13 persoane au fost confirmate luni noaptea, 30 martie, de către autorități, drept pozitive cu COVID-19. Toate au murit și toate în Spitalul Județean Suceava.

COVID-19, Suceava. Alte 13 persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, toate fiind decedate în ultima săptămână, informează luni seara Grupul de Comunicare Strategică. Numărul deceselor, înregistrate în perioada 22-29 martie, a ajuns la 65.

Cele 13 persoane avea între 40 și 80 de ani, și au fost internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.

”În perioada 22 - 29 martie, la Suceava au fost înregistrare 22 de decese, din care 9 au fost raportate şi au fost comunicate public. Spitalul din Suceava a fost închis în data de 25 martie timp de 48 de ore, iar decesele au fost în rândul pacienţilor acestui spital. La acest moment nu avem informaţii detaliate referitoare la momentul în care au fost prelevate probele pentru persoanele decedate, respectiv dacă acestea au fost prelevate înainte sau după deces. La acest moment este în desfăşurare refacerea anchetelor epidemiologice de către noua conducere a DSP Suceava", a precizat Grupul de Comunicare Strategică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel