Alte 3 decese din cauza COVID-19. 50 de români au murit

Coronavirus
Alte trei decese din cauza COVID-19 au fost înregistrate luni, 30 martie. Per total, noul coronavirus a curmat viețile a 50 de români.

Autoritățile anunță alte 3 decese din pricina COVID-19.

Decesul cu numărul 48 este un bărbat de 59 de ani, din județul Bacău. ”În data de 26.03.2020 s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul Clinic Boli Infecțioase Iași. Rezultatul a fost confirmat pozitiv în 27.03.2020. Data deces: 30.03.2020 - Spital Judetean de Urgență Bacau – secție Boli Infecțioase Patologie preexistenta: hipertensiune arteriala. Diabet zaharat tip II decompensat”, potrivit unei informări.

Al 49-lea deces este un bărbat de 74 de ani, din județul Hunedoara. Acesta a fost internat pe 19 martie la Secția de oncologie Deva. Pe 27 marite i s-au recoltat biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara. Luni, 30 martie, a murit. Acesta avea și patologii preexistente: adenocarcinom gastric stadiul IV, carcinomatoza peritoneală.

Al 50-lea deces a fost înregistrat tot în județul Hunedoara: o femeie de 60 de ani. Acesteia i s-au recoltat pe 26 martie probe biologice pentru COVID 19, care au fost testate la Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara. Duminică, 29 mrtie, a murit, iar confirmarea de COVID-19 a venit luni, 30 martie. ”Pacienta a fost transferată din Institutul Cardiovascular Timișoara în data de 26.03.2020, fiind contact de salon cu caz confirmat”, se mai arată în informare. Femeia avea cardiopatie și insuficiență cardiacă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel