Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ambulatoriul Spitalului "Victor Babeș" București: lucrări în grafic. Investiție de 2,8 milioane de euro
09 aug, 13:50
Lucrările la viitoarea clădire a Ambulatoriului Spitalului de Boli Infecțioase și Tropicale „Victor Babeș” sunt în grafic. Se estimează că vor fi gata până la sfârșitul anului.
de  Adisa Codruț
Șantierul de la Ambulatoriul Spitalului Victor Babeș din București FOTO: Facebook Gabriela Firea

Ambulatoriu, București. Construcția clădirii Ambulatoriului Spitalului Victor Babeș din București se află în grafic, susțin reprezentanții administrației Capitalei. Lucrările au început în luna mai, iar până acum s-au realizat "cele mai dificile operațiuni, precum demolările și realizarea fundației", scrie primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, pe Facebook.

Noua unitate medicală va avea un regim de înălțime de P+1E și o suprafață desfășurată de peste 1.100 de metri pătrați, 16 cabinete de consultații, 3 saloane de spitalizare de zi - cu 17 paturi, 12 pentru adulți și 5 pentru copii.

Spitalul "Victor Babeș" este unul din cele două spitale de Boli infecțioase din București, la care ajung pacienți din toată țara, precum și pacienți cu boli tropicale. Se estimează ca ambulatoriului va primi aproximativ 400 de pacienți pe zi.

Valoarea investiției este de 2,8 milioane euro.

Ştiri Recomandate

Comentarii