Ambulatoriul Spitalului "Victor Babeș" București: lucrări în grafic. Investiție de 2,8 milioane de euro

Șantierul de la Ambulatoriul Spitalului Victor Babeș din București FOTO: Facebook Gabriela Firea
Lucrările la viitoarea clădire a Ambulatoriului Spitalului de Boli Infecțioase și Tropicale „Victor Babeș” sunt în grafic. Se estimează că vor fi gata până la sfârșitul anului.

Ambulatoriu, București. Construcția clădirii Ambulatoriului Spitalului Victor Babeș din București se află în grafic, susțin reprezentanții administrației Capitalei. Lucrările au început în luna mai, iar până acum s-au realizat "cele mai dificile operațiuni, precum demolările și realizarea fundației", scrie primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, pe Facebook.

Noua unitate medicală va avea un regim de înălțime de P+1E și o suprafață desfășurată de peste 1.100 de metri pătrați, 16 cabinete de consultații, 3 saloane de spitalizare de zi - cu 17 paturi, 12 pentru adulți și 5 pentru copii.

Spitalul "Victor Babeș" este unul din cele două spitale de Boli infecțioase din București, la care ajung pacienți din toată țara, precum și pacienți cu boli tropicale. Se estimează ca ambulatoriului va primi aproximativ 400 de pacienți pe zi.

Valoarea investiției este de 2,8 milioane euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel