Amendat după ce a refuzat să-i pună fiicei lui mască de protecție la școală: „Copilul meu este liber”

Un bărbat din Bucureşti a fost filmat în timp ce obiecta față de obligativitatea copiilor de a purta mască la școală. Bărbatul striga în fața celorlalți părinți „Eu nu accept să îşi bată joc de copilul meu”, când a fost abordat de un poliţist local. Incidentul a avut loc în curtea unei şcoli din Sectorul 6. 

Incidentul a fost filmat și postat pe rețelele de socializare unde s-a viralizat în scurt timp. În imagini părintele este revoltat că micuţii trebuie să poarte masca de protecţie la ore.
La un moment dat, bărbatul intră în dialog cu un agent de la Poliţia Locală căruia îi spune: „Când s-au jucat în parc nu a fost nevoie să poarte masca. Este momentul ca copilul meu să respire liber, atâta tot. Copilul meu este liber”.
Agentul încearcă să-i explice că fata nu poate intra în şcoală dacă nu poartă masca de protecţie, la care părintele reacţionează cu glas ridicat, adresându-se celorlalţi părinţi prezenţi în curtea şcolii: „Nu este din cauza mea, este din cauza sistemului vostru, pe care îl acceptaţi toţi. V-aţi pus măştile pe faţă şi toţi acceptaţi să vi se bată joc de copiii voştri. Eu nu accept să se bată joc de copiii mei”.
În acel moment, un poliţist local încearcă să-l liniştească pe părintele care îşi continuă protestul: „Nu accept să-şi bată cineva joc de copilul meu, mi-am adus copilul la ŞCOALĂ!”
Mii de oameni au comentat şi distribuit filmuleţul pe Facebook. Cele mai multe comentarii laudă iniţiativa tatălui dar sunt şi utilizatori care au condamnat faptul că acesta a început să ţipe în curtea şcolii, speriindu-i pe ceilalţi elevi, notează Antena 3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel