Anca Dragu: Pacientul trebuie să fie în centrul sistemului de sănătate

Tratament spital
EXCLUSIV
Anca Dragu, expert financiar, a participat la dezbaterea online „Ce votez pentru Sănătate?”, unde a vorbit despre strategia USR pentru sistemul medical din România.

La dezbaterea „Ce votez pentru Sănătate?” organizată de grupul de presă DC Media Group a participat expertul financiar Anca Dragu, care a vorbit despre proiectele USR în domeniul Sănătății.

„Un aspect important este siguranța pacientului. Pacientul trebuie să fie în centrul sistemului de sănătate. 
Creșterea calității actului medical necesită și o profesionalizare continuă, dar și resurse financiare adecvate. De asemenea, resurse umane în domeniul sănătății, și aici am identificat deficiențe. 
Vrem să creăm un program de îmbunătățire a actului medical, prin care vor fi recompensate educațional și financiar echipele medicale care își îmbunătățesc rezultatele, precum și spitalele care implementează proiecte complete de creștere a siguranței actului medical, dar și pe creșterea siguranței pacientului”, a explicat Anca Dragu.

Dezbaterea „Ce votez pentru Sănătate?” este organizată de către  trustul de presă DC Media Group, din care fac parte DC News, DC Medical, DC Business, DC NewsTV, Stiridiaspora.ro, Defenseromania.ro și Spectacola.ro.

Aflați mai multe detalii în materialul video atașat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel