Anchetă la Spitalul Elias. 18 persoane au teste pozitiv la COVID-19 în ultimele zile

Grupă sanguină
EXCLUSIV
DSP București a demarat o anchetă epidemiologică la Spitalul Elias din Capitală, unde 18 persoane au teste pozitive COVID-19 în ultimele cinci zile. Spitalul nu anunțase DSP despre această situație!

Anchetă la Spitalul Elias din București, după ce mai multe cazuri de infectare COVID-19 înregistrate în ultimele cinci zile nu au fost raportate la DSP București.

Este vorba de trei tinere, medici rezidenți la Secția Obstetrică-Ginecologie și de un pacient de la Secția de ortopedie, diagnosticați cu COVID-19 acum două zile, la care se adaugă 14 pacienți (șapte de la Unitatea de Primiri Urgențe și șapte care erau deja internați în spital) descoperiți pozitiv în urma celor 186 de teste făcute în intervalul 17-20 septembrie, au explicat surse din Spitalul Elias, pentru DC Medical. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel