Anchetă la un spital din Vaslui. Ce le-a spus un medic aparținătorilor unui pacient

Salon de spital    FOTO: pexels.com
Conducerea unui spital din județul Vaslui a deschis o anchetă după ce aparținătorii unui pacient au reclamat că un medic ar fi consultat bolnavul și i-ar fi spus că suferă de cancer și nu are ce să-i facă.

Anchetă, Vaslui. Conducerea Spitalului Municipal "Dimitrie Castroian" Huşi, județul Vaslui, a demarat o anchetă, după ce aparţinătorii unui pacient ajuns la unitatea medicală au reclamat faptul că medicul care l-a consultat ar fi spus, de faţă cu bolnavul, că acesta suferă de cancer şi că nu are ce să-i facă.

"Familia susţine aceste lucruri şi am demarat o anchetă pentru a stabili dacă se impun anumite măsuri. Personal, am văzut foaia pacientului şi am constatat că a fost tratat corespunzător, fiind direcţionat către o unitate superioară, care are resurse pentru îngrijirea unui astfel de bolnav", a declarat, pentru Agerpres, managerul spitalului din Huşi, dr. Lucia Rotaru.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, acolo unde a fost direcţionat pacientul, susţin că acesta este suferind de cancer de laringe, a ajuns la spital cu insuficienţă respiratorie şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale, fiindu-i făcută traheostomă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel