Angajat la penitenciar, testat pozitiv la coronavirus

Nou focar de coronavirus
Un angajat al Penitenciarului-Spital Bucureşti-Rahova a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2.

Un polițist angajat al Penitenciarului-Spital București-Rahova a fost testat pozitiv la noul coronavirus. El este asimptomatic.
Bărbatul a exercitat atribuţii de serviciu în sectorul administrativ, cu purtarea, în permanenţă, a echipamentului de protecţie, şi nu a interacţionat cu persoane private de libertate. Angajaţii identificaţi contacţi au fost testaţi, rezultatele obţinute fiind negative, se arată într-un comunicat de presă al Administrației Naționale a Penitenciarelor.

„La nivelul întregului sistem penitenciar, se menţine aplicarea Planului de măsuri pentru prevenirea îmbolnăvirii şi răspândirii infecţiei cu COVID-19 în rândul
personalului şi al persoanelor private de libertate. Purtarea echipamentului de protecţie şi păstrarea distanţei de siguranţă în activităţile care presupun interacţiune se implementează în continuare, administraţiile locurilor de deţinere promovând conduita de prevenţie asumată de la debutul contextului epidemiologic.

Misiunile specifice se realizează în condiţii optime, fără disfuncţionalităţi, iar starea de spirit în rândul persoanelor private de libertate este corespunzătoare”, se mai arată în document.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție
Sirop de tuse, contaminat. OMS, avertizare globală

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel