Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
ANT: regizorul Alexandru Darie nu era înscris pentru transplant hepatic
19 sep 2019 / 12:14
Reprezentanții Agenţiei Naţionale de Transplant au precizat joi, 19 septembrie, că regizorul Alexandru Darie nu se afla înscris în Registrul Naţional de Transplant pentru un transplant hepatic şi nu a fost înscris nici pe lista de aşteptare pentru transplant pulmonar.
de  Adisa Codruț
Regizorul Ducu Darie

Alexandru Darie, transplant. Potrivit unui comunicat, regizorul Alexandru Darie nu a fost înscris în Registrul Național de Transplant pentru transplant hepatic, și nici pe lista de așteptare pentru transplant pulmonar.

”În urma informaţiilor primite de la cele trei centre de transplant hepatic acreditate (Institutul Clinic Fundeni, Spitalul Clinic Sf. Maria Bucureşti şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Sf. Spiridon Iaşi) vă comunicăm că domnul Alexandru Darie nu se afla înscris în Registrul Naţional de Transplant în vederea efectuării unui transplant hepatic”, se precizează într-un comunicat al Agenției Naționale de Transplant.

În același document se menționează că Alexandru Darie nu a fost înscris nici în Registrul Naţional de Transplant pe lista de aşteptare pentru transplant pulmonar:

”De asemenea, conform datelor furnizate de Spitalul Clinic "Sfânta Maria" din Bucureşti, precizăm că domnul Alexandru Darie nu a fost înscris în Registrul Naţional de Transplant pe lista de aşteptare pentru transplant pulmonar”.

Regizorul Alexandru Darie a murit miercuri la Institutul Clinic Fundeni.

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?