Țara unde prea multe operații estetice te bagă în pușcărie

Sahar Tabar   FOTO: Instagram Sahar Tabar
Faimoasă pe Instagram că şi-a modificat drastic felul în care arată prin mai multe operații estetice, o femeie a fost arestată în Iran şi acuzată de ”blasfemie”.

Operații estetice, țară. Femeia, cunoscută pe Instagram sub numele de Sahar Tabar, a fost încarcerată la ordinul unui tribunal din Teheran însărcinat cu judecarea "faptelor ilegale culturale şi a corupţiei morale şi sociale", a precizat sâmbătă seară agenţia, fără a menţiona data arestării sale. Ea se confruntă cu acuzaţii precum blasfemie, incitare la violenţă, obţinere de venituri prin mijloace necorespunzătoare şi incitarea tinerilor la corupţie, a adăugat Tasnim, potrivit Agerpres care citează AFP.

Sahar Tabar a obţinut notorietate anul trecut după ce a postat pe Instagram o serie de imagini care o aratau după operaţii de chirurgie estetică. Aproximativ 26.800 de persoane sunt abonate la contul său. Imaginile publicate pe reţeaua de socializare au fost retuşate puternic pentru a o face să arate că starul hollywoodian Angelina Jolie.

În mai multe imagini, ea apare cu faţa extrem de emaciată, cu buze cărnoase şi cu nasul tras în sus. În altele, ea poartă un hijab are îi dezvăluie uşor părul şi are un pansament pe nas, pe care multă lume îl afişează la Teheran, unde rinoplastia este răspândită. În fiecare an, zeci de mii de operaţii de chirurgie estetică sunt efectuate în Iran. Instagram este singura reţea socială populară accesibilă în Iran, spre deosebire de Facebook, Twitter şi Telegram, oficial interzise.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel