Asistenta medicală de la un spital COVID care a câștigat un milion dolari

Asistentă medicală
O asistentă medicală dintr-o unitate COVID din State a câștigat un milion de dolari la Loteria americană.

Asistenta medicală Terri Watkins de la o unitate medicală care tratrează bolnavi COVID din Durham, Carolina de Nord, a câștigat un milion de dolari la Loterie. Aceasta a afirmat că nu e ușor să lucrezi ca asistent medical într-o unitate COVID-19 și de când a primit telefonul de la Loterie viața ei a devenit ”puțin mai ușoară în această săptămână”. Inițial a crezut că e o păcăleală:

”Am crezut că este o înșelătorie. De fapt, am fost puțin supărat! Am crezut că nu este real, nu poate fi real”.

Webmd și nbcnews scriu că asistenta a avut biletul câștigător dintre 513.000 de bilete vândute în extragerea finală de 300.000.000 de dolari. ”Văzând câteva dintre lucrurile pe care le-am văzut (n. r. în unitatea medicală), sunt foarte recunoscător. Mă rugasem pentru ceva care să mă ajute în această situație. Este într-adevăr un lucru grozav. Sunt foarte binecuvântată”, a mai spus asistenta.

Terri Watkins a avut posibilitatea de a primi anual 50.000 de dolari anual pe parcursul a 20 de ani sau o sumă forfetară de 600.000 de dolari. Ea a ales-o pe aceasta din urmă și va încasa 424.000 de dolari după plata taxelor de stat și federale. ”O să o iau încet și ușor și să-mi dau seama ce voi face. (...) Mi-ar plăcea o casă nouă”, a mai declarat femeia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel