Avertismentul a patru experți britanici. Cer nivelul de alertă patru de COVID

Test coronavirus    Foto: pexels.com
Medicii șefi din Anglia, Țara Galilor, Scoția și Irlanda de Nord cer instalarea alertei de nivel patru de COVID-19 din pricina creșterii numărului de îmbolnăviri care s-ar dubla o dată la șapte zile.

Patru experți - medicii șefi din Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord - solicită introducerea nivelului patru de alertă deoarece transmiterea infecției COVID-19 crește exponențial.

”După o perioadă în care cazuri de COVID-19 și decesele provocate de coronavirus au fost scăzute, numărul de cazuri crește acum rapid și probabil exponențial în părți semnificative din cele patru națiuni. (...) Dacă vrem să evităm decesele și presiunea excepțională pe sistemul medical, toți trebuie să respectăm ghidul de distanțare socială, să purtăm mască și să ne spălăm pe mâini. Știm că va fi o știre îngrijorătoare pentru mulți oameni, vă rog să respectați regulile, să ne îngrijim unii pe alții și împreună să trecem peste asta”, au declarat cei patru specialiști.

Mâine dimineață, 22 septembrie, este programată o ședință care ar aduce noi măsuri. 

Mai multe puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cum au fost afectați diabeticii de COVID. Ce s-a aflat abia acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel