Bănicioiu: Nu a contorizat nimeni ce se întâmplă cu pacienții a căror stare s-a agravat

Cancerul
EXCLUSIV
Medicul Nicolae Bănicioiu a detaliat situația bolnavilor oncologici în perioada pandemiei la dezbaterea ”Spitalele după pandemie II. Cum va arăta noua normalitate în sistemul sanitar”.

Invitat la dezbaterea online ”Spitalele după pandemie II. Cum va arăta noua normalitate în sistemul sanitar”, organizată de DC Media Group, medicul Nicolae Bănicioiu de la Camera Deputaților a vorbit despre situația dramatică în care s-au aflat pacienții oncologici în timpul stării de urgență.

”Nu a contorizat nimeni în România ce se întâmplă cu pacienții a căror stare s-a agravat. Vorbesc numai de pacienții oncologici pentru că sunt foarte mulți. În România vorbim de aproximativ 200.000 pacienți cu cancer care sunt într-o formă de tratament în spitalele din România. Și alți zeci de mii încă nedepistați. Oamenii ăștia și-au înrăutățit condiția în vremea pandemiei tocmi iprin faptul că nu a fost gândită nicio strategie”, a declarat Nicolae Bănicioiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel