Bărbații și ritualurile de frumusețe. Chirurg estetician: Au început să prindă curaj

Bărbat
EXCLUSIV
Chirurgul plastic Daniela Diveică spune că bărbații apelează, în ultima vreme, la proceduri minim invazive pentru a arăta bine.

Nu mulți domni apelează la trucuri de frumusețe pentru a arăta bine, deși, în ultima vreme, din ce în ce mai mulți au prins curaj și au trecut pragul cabinetelor unor chirurgi plastici. ”Am văzut mulți bărbați care înaintează în vârstă cu grație și își fac mici ajustări de bun simț, adică nu prea te prinzi dacă și-au făcut sau nu ceva, dar arată impecabil”, spune realizatoarea TV Adina Hugeanu Hallas.

Afirmația ei este întărită de cea a medicului Daniela Diveică, medic specialist în Chirurgie Plastică și Estetică:

”Domnii au început să prindă curaj în ultima perioadă. Ce-i drept, și Mama Natură e un pic mai blândă cu ei în procesul de îmbătrânire. Din păcate, la noi, componenta hormonală are o mare greutate când vorbim despre îmbătrânire. La domni stă un pic mai lent, să spun așa, procesul de îmbătrânire. Și da, au prins curaj la procedurile minim invazive cum ar fi tratamentele de întreținere ale tenului, tratamentul cu toxină botulinică. Și la procedurile chirurgicale au început să mai prindă un pic curaj”.

Bărbații nu evită nici cabinetele dermatologice. ”Afecțiunile dermatologice nu țin cont de apartenența la sex. Apar cu aceeași pondere și la bărbați, și la femei. Mama Natură a fost mai generoasă cu ei și au mai puține probleme dermatologice, și din punct de vedere al aspectului tenului, al ridurilor, îmbătrânesc un pic mai greu. Ritualul de îngrijire există și la bărbați și există o adresabilitate foarte mare și din partea bărbaților. Aceștia vin și își doresc să-și păstreze tenul strălucitor și tenul frumos, foarte bine hidratat pe o perioadă cât mai mare de timp până la vârsta a doua, a treia”, afirmă medicul Pavelina Andrei, specialist în Dermatovenerologie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel