Bărbat din Alba, mort la Urgențe din pricina unor dureri de gât. Reacția spitalului

UPU
Un bărbat din județul Alba, în vârstă de 37 de ani, a murit la Urgenețe după ce a acuzat dureri în zona gâtului.

Bărbat, Urgențe. Un bărbat de 37 de ani din localitatea Șard, județul Alba, de meserie șofer profesionist, a murit la Urgențele Spitalului Județean Alba Iulia după ce s-a prezentat cu dureri în zona gâtului Rudele acestuia zic că ar fi luat câte un nurofen și ospamox, pastille pe care le-a mai folosit fără probleme cu alte ocazii, nefiind alergic la ele, și că i s-ar fi inflamat amigdalele.

Joi după-amiaza, în jur de ora 15.00, bărbatul era la un vecin care l-ar fi sfătuit să meargă la spital. Însoțit de soție și un cumnat, acesta era la UPU în jur de ora 19.00. Soția susține că medicii l-ar fi consultat abia după o oră deși avea dureri. Ea a mai afirmat că au așteptat în Triaj până în jur de ora 20.00 ca să-i primească un medic, iar un ceas mai târziu a aflat că i-a murit bărbatul, detaliază observator.tv.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean Alba Iulia susțin că bărbatul a fost preluat la ora 19.35 și că i-a fost administrată adrenalină hemisuscinat, dar fără răspuns. Apoi, cinci medici au încercat să îl intubeze, au făcut o traheostomie ca acesta să poată respire. Însă, bărbatul de 37 de ani a intrat în stop cardio-respirator și manevrele de resuscitare –  care au durat circa 40 de minute - nu au avut efectul scontat, mai arată sursa citată.

Familia bărbatului a depus o plângere la Poliţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Sirop de tuse, contaminat. OMS, avertizare globală
alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel