Bărbat din Vaslui, mort în urma unui șoc anafilactic

Albine
Un bărbat din județul Vaslui și-a pierdut viața în urma unui şoc anafilactic provocat probabil de înţepăturile unor albine.

Vaslui, șoc anafilactic. Un bărbat de 39 de ani a murit, miercuri dimineaţă, în urma unui şoc anafilactic provocat cel mai probabil de înţepăturile unor albine, au informat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui. Bărbatul se afla într-o pădure din comuna Zorleni, accesul cadrelor medicale în zonă fiind unul dificil.

"La faţa locului a fost alocat un echipaj medical care a început manevrele de resuscitare, însă, în ciuda efortului depus de cadrele medicale, viaţa bărbatului nu a putut fi salvată. Din nefericire, a fost declarat decesul", a declarat managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa, potrivit Agerpres. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, iar medicii legişti urmează să stabilească, în urma necropsiei, cauza decesului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel