Boala neurologică de care suferă cântăreața Sia

Artista Sia  FOTO: Instagram Sia
Artista Sia a scris pe Twitter un mesaj de încurajare pentru cei care se confruntă cu dureri cronice.

Boala neurologică, Sia. ”Durerea este demoralizantă și nu ești singur”, a scris cântăreața Sia, într-o postare pe Twitter. Mesajul era adresat celor care suferă de durere cronică. Artista a dezvăluit că suferă de durere cronică și de o boală neurologică: ”Am vrut doar să le spun celor care suferă de durere, fizică sau emoțională, te iubesc, continuă”, conform nbcnews.com. Sia, al cărui nume real este Sia Kate Isobelle Furler, a spus că suferă de un sindrom numit Ehlers-Danlos.

Potrivit site-ului Clinicii Mayo, SUA, sindromul este un grup de afecțiuni moștenite care afectează țesuturile conjunctive, iar simptomele includ, de obicei, articulații flexibile și piele întinsă, fragilă. Sindromul include dureri articulare și luxații, iar în cazuri grave - poate provoca ruperea pereților vaselor de sânge, ale intestinelor sau ale uterului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel