Câți bolnavi de COVID-19 sunt în Republica Moldova. Focarele principale

EXCLUSIV
Medicul neurolog Stanislav Groppa a vorbit la emisiunea Academia de Sănătate despre numărul de cazuri de infecții cu COVID-19 în Republica Moldova.

Invitat al emisiunii Academia de Sănătate, medicul neurolog Stanislav Groppa a vorbit despre cum pandemia COVID-19 a modificat situația în Republica Moldova.

”În ziua de astăzi sunt înregistrați 20.264 de cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19, printre care 662 au decedat. Este interesant că pe teritoriul Republicii s-au observat câteva focare cu o preponderență în Capitală, în Chișinău, deoarece aici este o densitate și un număr mai mare de populație, dar am avut și câteva focare în Republică cum ar fi orașul Soroca, Florești - zona de nord, Bălți, și în sud - Cahul și Comrat”, explică medicul neurolog, la emisiunea Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel