Cancer la sân. Campanie gratuită în Teleorman de depistare a afecțiunilor mamare

Cancer
O clinică din Alexandria, Teleorman, demarează, între 25 și 28 octombrie, o nouă campanie gratuită pentru depistarea afecţiunilor mamare.

Cancer, campanie. Campania "Îţi Oferim o Şansă pentru că Preţuim Viaţa" se află la cea de-a III-a ediţie şi se adresează femeilor cu vârsta de la 45 de ani în sus, obiectivul fiind prevenirea şi tratarea afecţiunilor mamare.

Organizatorii susțin că ”judeţul Teleorman ocupă un loc fruntaş în topul naţional în privinţa acestor afecţiuni”. Doamnele interesate de un consult, mai explică aceștia, vor completa un chestionar, care se află pe pagina de Facebook a clinicii. În urma selecţiei, femeile vor participa, pe 25 octombrie, la un curs de prevenţie susţinut de Victoria Asanache, trainer navigator de pacienţi, la sediul clinicii ExMed din strada Alexandru Ghica, în Alexandria, potrivit Agerpres.

Femeile vor beneficia și de consiliere încât să ştie să reacţioneze la un diagnostic sever, vor fi sfătuite şi ajutate să parcurgă etape în cazul depistării unei afecţiuni. Pe 28 octombrie, pacientele vor fi consultate de dr. Sebastian Grădinaru, medic primar chirug oncolog specialist în chirurgia sânului, iar în cazul în care sunt necesare alte investigaţii, organizatorii asigură gratuit analizele la o altă clinică din Alexandria.

Campania are și parteneri - Asociaţia pentru prevenţia şi lupta împotriva cancerului Amazonia -, dar şi colaboratori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel