Care este cea mai BUNĂ pizza. Dr. Mihaela Bilic dă cărțile pe față: "N-au făcut rău niciodată, nimănui!"

Care este cea mai BUNĂ pizza. Dr. Mihaela Bilic dă cărțile pe față, FOTO pexels
Care este cea mai bună pizza. 

Marți, 9 februarie, este Ziua Internațională a Pizzei. Medicul nutriționist Mihaela Bilic spune că două triunghiuri de pizza n-au făcut rău niciodată, nimănui, dacă nu este încărcată foarte mult caloric. 

"9 februarie- Ziua Internaționala a Pizzei

Pizza este pentru italieni ceea ce este sendvișul pentru englezi: pâine, sos și umplutură/topping după bunul gust al fiecăruia- brânzeturi, legume, pește și carne- toate merg bine pe pizza, împreună sau separate.

Dacă ar fi să ne luăm după italieni, cea mai bună pizza e cea simplă, cu sos de roșii, mozarella și un pic de busuioc - totul pus pe un blat dospit cu maia și copt apoi la foc de lemne. Peste ocean, pizza s-a transformat în produs de fast-food, iar calitatea/cantitatea ingredientelor și dimensiunea porților o fac să fie un pericol pentru siluetă.

Însă măcar de ziua ei merită să o sărbătorim...2 triunghiuri de pizza n-au făcut rău niciodată, nimănui!", a scris medicul Mihaela Bilic pe instagram. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mihaela Bilic (@doctorbilic)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Dr. Doru Negru
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel