Urmărește dezbaterea live

Cauza incendiului de la Piatra Neamț. Avocat: secția de ATI a subcontractat lucrarea

Foto: Exploziv TV Piatra Neamț
Avocatul Adrian Cuculis a făcut declarații despre cauza incendiului de la Spitalul Județean Piatra Neamț. Azi au început audierile.

Audierile în dosarul tragediei de la Piatra Neamț au început vineri, 12 februarie, la trei luni de la momentul incendiului. De vină pentru nenorocire ar fi instalațiile electrice, realizate fără autorizațiile necesare. ”Firma care a refăcut instalația electrică a spitalului a lucrat fără proiect avizat, iar pe secția de ATI a subcontractat lucrarea către o altă firmă. Se pare că, din declarațiile celor prezenți azi la audieri, inginerul de proiect pentru instalațiile de oxigen și aer comprimat nu-și aduce aminte să fi avizat un asemenea proiect în 2011. Practic, lucrări făcute în spitalul Piatra Neamț fără autorizații", a declarat avocatul Adrian Cuculis, pentru Antena 3. 

În incendiul de sâmbătă, 14 noiembrie 2020, la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ, au murit 10 bolnavi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel