Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ce se întâmplă cu starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu
13 sep, 12:37
Starea de sănătate a fiului președintelui LPF a fost prezentată într-un comunicat de presă a Spitalului Elias, acolo unde Mario Iorgulescu a fost internat în urma unui accident rutier.
de  Angela Sabău
Mario Iorgulescu

Reprezentanţii Spitalului Elias au transmis, azi, un comunicat de presă privind starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu, internat aici în urma unui accident rutier, notează stirileprotv.ro.

„Referitor la starea de sănătate a pacientului Mario lorgulescu, internat în spitalul Elias, facem urmatoarele precizări:”, arată documentul.


„1. Contuzia pulmonară are o evoluție lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori și scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie;


2. Leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare, necesitând repaus și analgosedare;


3. Anastomozele digestive consecutive rezecțiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă;


4. Ca urmare a celor de mai sus, se impune continuarea tratamentului în unitatea de Terapie Intensivă, deoarece se menține posibilitatea unei evoluții nefavorabile.”

Mario Iorgulescu a fost victima unui accident pe care l-a produs chiar el, la sfârșitul săpătmânii trecute. Aflat la volan, acesta a pierdut controlul direcției și a lovit o altă mașină, condusă de un tânăr de 24 de ani, tată a doi copii. Acesta din urmă și-a pierdut viața.

Anchetatproo au deschis un dosar penal, însă Mario Iorgulescu va putea fi pus sub acuzare abia după ce va putea fi audiat.

Ştiri Recomandate

Comentarii