Ce se întâmplă cu starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu
Starea de sănătate a fiului președintelui LPF a fost prezentată într-un comunicat de presă a Spitalului Elias, acolo unde Mario Iorgulescu a fost internat în urma unui accident rutier.

Reprezentanţii Spitalului Elias au transmis, azi, un comunicat de presă privind starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu, internat aici în urma unui accident rutier, notează stirileprotv.ro.

„Referitor la starea de sănătate a pacientului Mario lorgulescu, internat în spitalul Elias, facem urmatoarele precizări:”, arată documentul.


„1. Contuzia pulmonară are o evoluție lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori și scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie;


2. Leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare, necesitând repaus și analgosedare;


3. Anastomozele digestive consecutive rezecțiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă;


4. Ca urmare a celor de mai sus, se impune continuarea tratamentului în unitatea de Terapie Intensivă, deoarece se menține posibilitatea unei evoluții nefavorabile.”

Mario Iorgulescu a fost victima unui accident pe care l-a produs chiar el, la sfârșitul săpătmânii trecute. Aflat la volan, acesta a pierdut controlul direcției și a lovit o altă mașină, condusă de un tânăr de 24 de ani, tată a doi copii. Acesta din urmă și-a pierdut viața.

Anchetatproo au deschis un dosar penal, însă Mario Iorgulescu va putea fi pus sub acuzare abia după ce va putea fi audiat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel