Ce se întâmplă în corpul tău când mănânci friptură cu cartofi

Alimentele prăjite în ulei
Combinațiile alimentare incorecte pot avea efecte în corpul tău la care nu te-ai fi gândit.

Combinațiile alimentare incorecte îngreunează digestia sau chiar o fac imposibilă, subliniază Valentin Vasile, specialist în nutriție sportivă și nutriție pentru pierderea în greutate, în cartea sa ”Stil de viață, nu dietă”. El dă, în acest sens, exemple precum pizza, fast food, paste cu carne, friptură cu cartofi sau orez, fructele și dulciurile consumate ca desert, imediat după masă. 

Specialistul în nutriție vorbește despre mecanismul nutriției și explică de ce unii oameni ajung să simtă arsuri la stomac după ce mănâncă și semnifică acest lucru. De asemenea, el dă exemple de combinații de alimente și explică de sunt total dăunătoare.

Alte detalii, precum un fenomen care are ca efect transformarea în alcool, afectând ficatul la fel ca și consumul de alcool este detaliat în articolul publicat de DC NEWS.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel