Ce spunea Bogdan Stanoevici despre COVID-19, înainte să se îmbolnăvească și să moară - VIDEO

Bogdan Stanoevici. Foto: Facebook
Marți dimineață, 12 ianuarie, Bogdan Stanoevici a pierdut lupta cu viața la 62 de ani. Din primele informații, actorul a murit din cauza sechelelor lăsate de Covid-19. 

Iată ce spunea Bogdan Stanoevici, în luna noiembrie 2020, despre coronavirus. 

Bogdan Stanoevici, fost ministru al Românilor de pretutindeni și fost candidat PER la alegerile parlamentare, a declarat, în luna noiembrie, în cadrul unei conferințe de presă a candidaților partidului, că „acest virus a fost creat în laborator” iar “brevetul este înregistrat şi la Paris şi la New York”.

"Acest virus a fost creat în laborator. Nu mai există niciun fel de dubiu asupra acestei situaţii. Există brevetul înregistrat şi la Paris şi la New York. Acest virus, fiind creat în laborator, deci nefiind creat în natură, este extrem de periculos, pentru că suportă foarte multe mutaţii. Ne aflăm deja la cea de-a noua mutaţie a acestui virus. În momentul în care un virus are mai multe tulpini, cum e cazul acestui COVID-19, e evident că nu există un vaccin care să poată să acopere toate aceste mutaţii", a afirmat Bogdan Stanoevici.

Într-un interviu DC News, Bogdan Stanoevici spunea care e rolul vieții sale. Vezi VIDEO

Bogdan Stanoevici, în 2019, voia să fie președintele României.

"Probabil că este rolul vieţii mele. La mine, a lua o asemenea decizie nu este peste noapte. Sunt lucruri care se adună în timp. A contribuit foarte mult la această decizie a mea un gând pe care l-a spus mama mea. Mi-a zis, văzând cât de strâmbe sunt lucrurile în România, că într-o zi, dacă am să mă consider pregătit, mă roagă să fac tot ce pot să schimb aceste lucruri din ţara noastră. Şi sunt, slavă Domnului", spunea Bogdan Stanoevici într-un interviu pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Sirop de tuse, contaminat. OMS, avertizare globală
alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel