Cine este denunțătoarea medicului Mircea Beuran

Doctorița Carmen Haiducu  FOTO: Facebook Carmen Haiducu
Persoana care l-ar fi denunțat pe medicul Mircea Beuran este o subalternă a acestuia, doctoriță la Spitalul Floreasca din București.

Medicul chirurg Carmen Haiducu ar fi denunțătoarea în cazul Mircea Beuran, susțin jurnaliștii de la capital.ro. Carmen Haiducu (33 de ani) este o subalternă a doctorului Mircea Beuran și este angajată ca doctor la secția de Chirurgie a Spitalului Floreasca din București.

”Este o anchetă în curs și procurorii DNA au toate informațiile necesare”, ar fi declarat doctorița Haiducu. Aceasta a făcut rezidenţiatul la Floreasca şi a lucrat în echipa profesorului Mircea Beuran. Doctorița ar fi predat procurorilor DNA înregistrări care ar susține acuzațiile de luare de mită pentru obţinerea unui post de asistent universitar la Facultatea de Medicină a UMF București.

Medicul Mircea Beuran a fost plasat vineri, 14 februarie, în arest la domiciliu de către Tribunalul București, după o noapte petrecută în arest. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel