Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Computer tomograf pentru spitalul din Huși. Licitația a fost demarată
09 aug 2019 / 21:11
Spitalul din Huși va avea computer tomograf. Licitația pentru achiziția aparaturii medicale a fost publicată pe noul portal al licitațiilor online.
de  Adisa Codruț
Tomograf

Procedura de licitație pentru dotarea Spitalului „Dimitrie Castroian” din Huși a demarat, la trei luni după alocarea banilor. Spitalul va fi dotat cu un computer tomograf performant, în  valoare de aproape 1,5 milioane de lei. Potrivit monitoruldevaslui.ro, 90% din valoarea investiției provine de la Miniserul Sănătății.

Ministrul a promis în primăvra acestui an suma de 19.321.000 de lei de la bugetul pe 2019 pentru cele patru unități spitalicești cu paturi din judeul Vaslui, pentru finanțarea aparaturii medicale și echipamentelor de comunicații.

Spitalului Județean de Urgență Vaslui i-au fost alocati 4.527.000 lei, Spitalului Municipal de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad – 12.043.000 lei, Spitalului Municipal „Dimitrie Castroian” Husi – 2.067.000 lei, iar Spitalului de Psihiatrie Murgeni – 684.000 lei.

Licitația pentru dotarea cu aparatură medicală a spitalului din Huși a fost publicată pe SICAP, noul portal pentru licitatiile online. Anunțul privește contractul de furnizare-cumpărare, instalare, punere în funcțiune și service în perioada de garanție a unui computer tomograf, dar și si amenajarea spatiului si instruirea personalului.

Valoarea contractului se ridică la 1.449.420 lei.

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?