CONCERT- OMAGIU dedicat medicilor și cadrelor medicale implicate în lupta cu noul coronavirus

Medic costumat. Foto: MTI
Luni, 24 august, ora 20:00, pe Esplanada Atenului Român va avea loc concertul-omagiu organizat de Asociația Medicală Română și susținut de Orchestra Medicilor “Dr. Ermil Nichifor” sub bagheta dirijorului Iosif Ion Prunner, în onoarea medicilor și a cadrelor medicale implicate în lupta cu noul coronavirus.

Evenimentul se desfășoară sub deviza: Poartă mască, poți salva vieți!


"Au fost și au rămas în prima linie încercând să-i salveze pe ceilalți. Mulţi dintre ei nu au reuşit să se salveze pe ei înșiși. Medici, cadre medicale au plătit cu viaţa ducându-și misiunea până la capăt. Este momentul să le fie adus un tribut de onoare  și nu oricum, ci “într-o limbă care vindecă și vorbește tuturor inimilor” (George Enescu), chiar de către colegii lor de breaslă.
Concertul  este un tribut de onoare adus medicilor și cadrelor medicale aflate în prima linie a luptei cu pandemia dar, în egală măsură, reprezintă și un tribut adus umanității.  Cu acest prilej, Asociația Medicală Română lansează și o campanie națională (până la finele anului) de conștientizare și informare “Poartă masca. Poți salva vieți.”, precum și provocarea în social media #Zambestecuochii", anunță  Asociația Medicală Română
 
Concertul-omagiu medicilor va fi difuzat live pe TV, radio și pe rețelele sociale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel