Conf dr Vlad Herlea: diagnosticul prin biopsia lichidă în oncologie, la Academia de Sănătate

Diagnosticul prin biopsia lichidă în oncologie. Vlad Herlea, la Academia de Sănătate
EXCLUSIV
Conf dr Vlad Herlea,medic primar anatomo-patolog la Institutul Clinic Fundeni, vine astăzi, 23 septembrie, la Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu, pentru a explica ce este biopsia lichidă și cum poate fi ea folosită ca metodă de diagnostic și de tratament pentru pacienții oncologici. Emisiunea va fi transmisă simultan, de la ora 11.00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical.

Conf univ dr Vlad Herlea, șef Serviciul de anatomie patologică de la Institutul Clinic Fundeni din București, este medic primar din anul 1999, Doctor în științe medicale și are la activ zeci de ani de vechime în această specializare.

Biopsia lichidă, metodă de diagnostic și de tratament

Invitat, astăzi, la emisiunea Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu, reputatul specialist va vorbi despre biopsia lichidă. Aceasta este o tehnică revoluționară care completează tehnicile de diagnostic și va fi foarte utilă pentru pacientul oncologic, dar care – spune conferențiarul - nu va înlocui complet metoda clasică folosită de anatomo-patologi.

Totuși, ea deschide mari perspective în diagnosticul și tratamentul patologiilor maligne - cancer-, fiind considerată o metodă neinvazivă, completează Conf univ dr Vlad Herlea.

Emisiunea va fi transmisă simultan, de la ora 11.00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical. Ulterior va putea fi urmărită și aici.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel