Copil de șapte ani, în stare gravă intoxicat cu monoxid de carbon. Mama lui nu a supraviețuit

UPU
Un băiețel de șapte ani este în stare gravă la spital după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon, mama lui nu a supraviețuit.

O femeie în vârstă de 26 de ani din satul Călţuna, comuna Smeeni, a fost găsită sâmbătă moartă în urma intoxicației cu monoxid de carbon de la sobă. Fiul ei, în vârstă de şapte ani, se află în stare gravă la Spitalul judeţean Buzău, din aceeași cauză.

Potrivit şefului Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului judeţean Buzău, dr. Adrian Zoican, femeia a decedat din cauza intoxicării cu monoxid de carbon şi a fumului de la sobă, potrivit abgerpres.ro.

'Din păcate, mama nu a putut fi resuscitată. Băiatul este în stare gravă şi este examinat de echipa de gardă a UPU", a mai declarat Zoican.

Şeful UPU a menţionat că cei doi au fost găsiţi de vecini, alertaţi de soţul femeii, aflat la muncă în străinătate, deoarece familia nu îi mai răspundea la telefon. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel