Copil de doi ani, în spital după ce a mâncat îngrășământ pentru căpșuni

Copilul este internat pentru tratament
Un copil de doar doi ani a ajuns la spital cu intoxicație, după ce a mâncat îngrășământ pentru căpșuni. El se află internat pentru tratament de specialitate.

Un copil de doar doi ani a ajuns la spital, după ce a mâncat îngrășământ pentru căpșuni. Băiețelul, lăsat nesupravegheat, a ajuns la magazia în care se afla substanța și a reușit să înghită o cantitate destul de mare de îngrășământ, potrivit publicației obiectivdesuceava.ro. Copilașul din comuna Dornești, județul Suceava, a ajuns la Spitalul Municipal Rădăuți.

Potrivit aceleiași surse, mama era ocupată cu treburile gospodărești, în timp ce copilul a fost lăsat singur și a reușit să ajungă la magazia unde se găsea substanța.

Cel mai probabil, copilul s-a jucat și a dat întâmplător de granulele pe care le-a înghițit. El a venit apoi cu flaconul în mână la mama lui, plângând, astfel că femeia a înțeles imediat ce s-a întâmplat și l-a dus la spital pe cel mic.

Copilul se află acum internat la spital pentru tratament de specialitate. Polițiștii au deshis o anchetă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel