Copil găsit mort la un loc de joacă din Făgăraș

Lumânare aprinsă
Un copil de nouă ani a fost găsit fără suflare la un loc de joacă din Făgăraș. Echipajul medical sosit la fața locului nu a reușit să-l resusciteze.

Poliţiştii din municipiul Făgăraş efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, după ce, sâmbătă seara, un copil în vârstă de nouă ani a fost găsit inconştient într-un loc de joacă din oraş, echipajele medicale sosite la faţa locului constatând decesul acestuia, a informat, duminică, IPJ Braşov, citat de agerpres.ro.

Conform sursei citate, prezenţa unui copil, în stare de inconştienţă, pe un loc de joacă din municipiu a fost sesizată, în jurul orei 20,30, prin apel la 112.

"La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care, în urma efectuării protocolului de resuscitare, a declarat decesul persoanei. Cadavrul a fost ridicat şi transportat la serviciul de medicină legală în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cauzelor reale ale decesului", a precizat IPJ Braşov.

În cauză, poliţiştii din Făgăraş efectuează cercetări într-un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraş, a menţionat sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel