Cornelia Catanga a făcut infarct. Internată la Spitalul Floreasca

Cornelia Catanga, în stare gravă la Spitalul Floreasca
Cunoscuta cântăreață de muzică de petrecere Cornelia Catanga a fost dusă aseară de urgență la Spitalul de Urgență Floreasca din București după ce a făcut infarct. Apropiații pun problemele de sănătate ale cântăreței pe seama durerii pricinuite de faptul că fiul ei s-a stabilit în America. 

Cunoscuta cântăreață Cornelia Catanga, în vârstă de 61 de ani, a ajuns aseară la Spitalul de Urgență Floreasca din București, unde este internată în stare gravă după ce ar fi făcut infarct (stop cardiac). 

Surse medicale au explicat, pentru DC Medical, că artista este în stare gravă și că peste noapte chiar ar fi fost resuscitată, intrând în stop cardio-respirator.

Cardiologii intervenționiști de la Floreasca i-au făcut noaptea trecută o coronarografie ca să vadă dacă sunt afectate arterele coronare (vasele care alimenteaza inima) și au îngustări (stenoze) care pot diminua sau stopa fluxul de sânge și duce la infarct miocardic.

După investigație au decis să-i pună un stent, iar acum cântăreața este internată la Terapie Intensivă. 

Aurel Pădureanu, soțul artistei, devastat de durere, a povestit și el, la România TV, că medicii de la Urgență i-au pus un stent Corneliei Catanga, și că ar fi reușit să o stabilizeze. Soul artistei spune că aceasta nu se știa cu probleme cardiace. 

Apropiații artistei, însă, spun că ea avea de ceva timp probleme de sănătate și că se confrunta și cu o depresie, după ce fiul ei și al lui Aurel Pădureanu, Alexandru, ar fi decis să se stabilească în SUA. 

În primăvară artista a slăbit în foarte scurt timp mai bine de 27 de kilograme. 

---- știre în curs de actualizare ----

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel