Coronavirus, bilanț mondial: 2.014 morți și 75.284 persoane infectate

Coronavirus, China
Epidemia cu noul coronavirus continuă să facă victime. La nivel mondial, până la această oră 75.284 persoane au fost infectate, 2.014 au murit și 15.084 s-au vindecat de infecție. 

Două noi decese datorate infecției cu noul coronavirus din China, au fost înregistrate astăzi în afara părții continentale a țării asiatice. Este vorba de două persoane din Iran. Numărul persoanelor infectate cu coronavirus este, conform datelor Johns Hopkins, este de 75.284 de persoane. 

De asemenea, 15.084 de persoane s-au vindecat de infecție. 

Cele mai multe cazuri de infecție au fost înregistrate în China Continentală, 74.188 de persoane. 

În afara Chinei decese au fost înregistrate în Hong Kong (2), Iran (2) și câte unul în Franța, Japonia, Filipine și Taiwan. 

Datele sunt actualizate la ora 19.00.

Printre persoanele infectate se numără și doi români, care sunt internați în Japonia, care sunt în stare bună, după cum a anunțat Ministerul român al Afacerilor Externe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel