Coronavirus, bilanț ora 08.00: Peste 900 de decese și peste 40.500 de infecții

Coronavirus
Bilanțul din această dimineață al epidemiei cauzate de coronavirus, actualizat la ora 08.00, arată că au fost infectate până acum peste 40.500 de persoane, peste 900 au murit, iar mai bine de 3.300 s-au vindecat.   

Potrivit datelor actualizate în timp real ale epidemiei de coronavirus, până în această dimineață la ora 08.00 au fost infectate 40.540 de persoane, 910 dintre ele au decedat, iar altele 3.383 s-au vindecat. 

Dintre cele 910 decese, doar două sunt în afara Chinei, unul în Philipine și altul la Hong Kong. De asemenea, dintre cele care s-au vindecat, 26 sunt dinafara Chinei. 

Din numărul mare al celor infectați, 40.164 se află în China, iar 376 se află în alte țări. 

Specialiștii americani de la John Hopkins  au creat o pagină de web specială (Coronavirus 2019-nCoV Global Cases by Johns Hopkins CSSE) unde pot fi urmarite în timp real datele colectate de OMS (Organizația Mondială a Sănătății), CDC (Centrele americane pentru Prevenirea Bolilor și Control), ECDC (Centrul European pentru Pevenirea Bolilor și Control), NHC (Comisia Națională Chineză de Sănătate) și DXY (comunitatea online a medicilor și farmaciștilor chinezi). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel