Coronavirus, focar: încă o persoană de la căminul de bătrâni din Bistrița Năsăud a decedat

Deces
Încă o persoană a decedat la căminul pentru vârstnici de la Maieru, județul Bistrița Năsăud, în urma infecției cu coronavirus. Este cel de-al cincilea deces și al 51-lea din tot județul.

Încă un deces înregistrat la căminul de bătrâni de la Maieru, județul Bistrița Năsăud. Este vorba despre o femeie de 76 de ani, notează agerpres.ro. La începutul lunii iunie a fost confirmat un focar de COVID-19 la căminul de bătrâni, unde până acum au murit cinci persoane. Aici au fost infectate până acum 18 dintre cei 21 de beneficiari, precum și șase persoane angajate.

Potrivit datelor transmise luni de Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud, femeia a fost internată în data de 11 iunie la secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Bistriţa, fiind confirmată în aceeaşi zi infecţia cu noul coronavirus.
Ulterior, starea de sănătate a femeii s-a degradat, iar în cursul dimineţii de luni a survenit decesul - cel de-al 51-lea din tot judeţul în rândul persoanelor confirmate cu COVID-19. Femeia suferea și de alte afecțiuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel